On varhainen aamu kello on vähän yli neljä yksi siivooja-proletariaatti herää ylös ja alkaa valmistua töihin lähtöön. Hän on vielä hyvin väsynyt mutta hänen on pakko lähteä töihin tekemään voittoa kapitalistille jälleen kerran. Samoin tekevät muutkin siivooja-proletariaatit.

Siivousalalla kapitalistin riisto on hirveää,siivooja-proletariaatin on tehtävä töitä hyvin pienellä palkalla jolla on hyvin vaikea tulla toimeen. Töitä on tehtävä paljon ja siivousalueet ovat niin suuria ettei siivooja-proletariaatti aina ehdi tehdä aluetta annetussa töajassa. Kun näin tapahtuu saa siivooja-proletariaatti osakseen kovaa arvostelua ja haukkumista työnjohdolta joka ei tunne yhtään myötätuntoa ja jolta puuttuu empatiakyky ihmistä kohtaan. Ei ole ihme,että siivooja-proletariaatti väsyy ja masentuu niin ruumillisesti kuin henkisesti tälläiseen kohteluunn

Nämä kapitalistiset suuret siivousliikkeet tekevät satojen miljoonien voittoja ja jotkut niiden johtajista asuvat ulkomailla hienoissa taloissa jopa linnoissa. Tämän kaiken rikkauden näille kapitalistiriistäjille on tehnyt siivooja-proletariaatti. Mitään Marxin mainitsemaa lisä-arvoa ei siivooja-Proletariaatti ole tietenkään saanut,vaikka hän siivooja-Proletariaatti on tehnyt paljon paljon työtä tälle kapitalistiriistäjälle.

Eikö tämä riisto lopu koskaan? Kyllä se loppuu kun siivooja-proletariaatti nousee kapinaan muiden proletariaattien kanssa,silloin koittaa vallankumouksen päivä ja silloin tämä kapitalistinen järjestelmä on lopullisesti tuhottu ja silloin me proletariaatit voimme huutaa yhteen ääneen ELÄKÖÖN VALLANKUMOUS !

pääsihteeri Jarmo Åsnabrygg