Maapallon pinta-alasta 70 & on vettä, sama suhde on meillä ihmisilläkin. Kehostamme 70 % on vettä. Veremme on 94 % vettä ja aivommekin ovat valtaosin vettä. Aikamoisia vesipäitä siis olemme. Mitä muuta olemme ja mistä olemme tulleet ja mikä on elämämme tarkoitus ? Elämmekö sen takia että myymme vapaa-aikamme omistavalle luokalle ja saamme korvaukseksi murusia joita heidän pöydiltään putoaa.

Esivanhempamme oppivat kävelemään kahdella jalalla noin 7 miljoonaa vuotta sitten. Ihmiskunta eli miljoonia vuosia metsästäen, keräillen ja vaeltaen. Minkäänlaista valuuttaa ei ollut olemassa, ihminen eli miljoonia vuosia ilman rahaa ja luokkayhteiskuntaa, söi, nai ja lisääntyi. 11000 vuotta sitten metsästäjä-keräilijä esi-isämme alkoivat viljellä maata, viljelykylistä kehittyi kaupunkeja ja kaupungeista valtioita, ja valtiosta korruptoitunut valtiovalta. Ensimmäisen siviilisaation katsotaan alkaneen 5800 vuotta sitten, nykyisen Irakin alueella. Nykymallinen valtiovaltaan ja plutokratiaan pohjautuva siviilisaatio on siis lyhyt ja epäonnistunut jakso ihmiskunnan historiassa.

Tiedämme menneisyytemme, mikä on tulevaisuutemme ? Sitä emme varmuudella tiedä, muttasiihen voimme vaikuttaa itse. Hallitseeko valtiovalta eliitti proletariaattia vai nouseeko proletariaatti kapinaan ja tuhoaa sortajansa. Vai onko proletariaatti niin tyhmä, että tyytyy hiluhin joita saa omistavalta luokalta. Faktaa on se että hallitsevaa eliittiä on vain murto.osa hallittavaan ihmismassaan nähden. Kansanjoukkojen ei tarvitse muuta kuin tiedostaa luokkayhteiskunnan olemassaolo ja ymmärtää oma asemansa siinä. Vallankumoukselle ei ole mitään esteitä, suuret kansanjoukot voivat toteuttaa sen. Kaikki riippuu meistä, alistummeko omistavanluokan orjiksi ja " huoriksi " vai lahtaammeko riistäjämme ja näin murskaamme kahleemme ja saamme vapautemme.

 

Joda