Suomen hyvinvointivaltio on muutettu pahoinvointivaltioksi kapitalistisella sortopolitiikalla. Tuotanto on siirretty halpatuotantomaihin, palkansaajat potkittu kilometritehtaalle, ja samaan aikaan kapitalistit vinkuvat lisää halpatyövoimaa kolmansista maista, maahan jossa työttömien työnhakijoiden määrä on yli kymmenkertainen avoinna oleviin työpaikkoihin nähden. Kapitalistisen riistopolitiikan vaikutuksesta työttömyys, köyhyys ja kurjuus on lisääntynyt kaiken aikaa. Eriarvoisuus alkaa jo synnyttäessä. Pääomat periytyvät sukupolvelta toiselle, samoin köyhyys. Suomessa ei hallitse demogratia vaan plutogratia ( = rahanvalta ), jonkatavoitteena on tuloerojen jatkuva kasvaminen, ja siinä on onnistunut. Rikkaat ovat rikastuneet ja köyhät köyhtyneet, sama meininki jatkuu, ellei sorrettu kansa nouse kapinaan.

Proletariaatin on aika herätä todellisuuteen ja ymmärtää oma luokkansa luokkayhteiskunnassa. On vain proletariaatteja ja omistava luokkaa. Omistavaan luokkaan kuuluvat ne joilla on valtaa muiden elämään, ne jotka omistavat tuotantovälineet ja elävät työn lisäarvolla ja / tai pääomatuloilla. Eli he joilla on raha ja valta ovat omistavaa luokkaa. Me muut olemme proletariaatteja. Omistavan luokan rajaton ahneus ja voitontavoittelu on syy köyhyyden & kurjuuden lisääntymiseen proletariaatin keskuudessa. Proletariaatin on liittouduttava ja eliminoitava heitä sortava eliitti. Vain porvarin kapitalistisen luokkayhteiskunta sortojärjestelmän totaalinen tuhoaminen vapauttaa proletariaatin. Vain vallankumouksen avulla voidaan saavuttaa todellinen demogratia eli proletariaatin digtatuuri.

Parlamentarismi on jo näyttänyt mihin se pystyy - omistavan luokan vaurastuminen proletariaatin kustannuksella. Revisionistit voivat vain jarruttaa kiihtyvällä vauhdilla etenevää kapitalismin sortojunaa. Revisionistit tarjoavat laastareita avohaavoihin. Luokattomaan yhteiskuntaan & proletariaatin diktatuuriin päästään vain vallankumouksella.

 

 

Joda