Ensimmäinen mielenosoitus, jossa olin mukana oli joskus 90 - luvun alkupuolella, tuolloin eduskuntatalon edessä hallitukseen tyytymätön kansa huusi kuorossa " Viinanen ja Aho hallitus on laho ..." Tuolloin Iiro Viinanen oli valtiovarainministeri ja Esko Aho pääministeri. 80 - luvun täystyöllisyys, proletariaatin hyvä ostovoima ja kulutusjuhlat oli hetkessä muuttuneet puolen miljoonan työttömyyteen, joka oli prosentuaalisesti yli 20 % työvoimasta.  Tuolloinkin porvarit syyttivät kansaa työnvieroksumisestaa ( voidaan kysysä, miksi  ihmeessä nämä 500 000 alkoivat yhtääkkiä vuoden sisällä vieroksua työntekemistä ? ). Moni on varmasti huomannut saman ajan hengen tälläkin vuosituhannella. Vielä useampi kuuluu aivottomaan suureen massaan, joka toistaa kaiken kuin papukaija. Kun joku porvari politiikko sanoo uutisissa tai jossain ajankohtaisohjelmassa  että: " " Suomessa on työvoimapula..."  niin sadattuhannet kansalaiset toistavat sen kuin papukaijat, vaikka maassamme on pula työpaikoista ei työvoimasta. Tai kun joku porvarisika väittää naama pokerina : " nyt täytyy luopua yleissitovista työehtosopimuksista ja saada palkkakustannukset alas, jotta maan talous saadaan kuntoon...2 Niin sama reaktio proletariaatit toistavat sitä kuin papukaijat.

Sorrettua kansaa on moninkertainen määrä riistävään eliittiin nähden, ja silti Suomessa on kapitalistista sortopolitiikkaa toteuttava hallitus. Tämä on mahdollista vain koska pientä marginaalista vähemmistöä  lukuunottamatta proletariaatti ei ole luokkatietoinen, vaan aivoton sätkynukke / papukaija, joka sanoo ja ajattelee mitä porvari sanoo.  Juuri tästä syystä oikeudenmukaiseen luokattomaan yhteiskuntaan ei päästä parlamentarismin  keinoin. Alati kiihtyvä ja yhä useampaan proletariaattiin kohdistuva riistopolitiikka saadaan loppumaan vain siten, että tiedostetaan ketkä ovat vihollisia ja heidät tuhotaan kirjaimellisesti. Revisionistit voivat antaa laastareita avohaavoihin, se voi lievittää ja hidastaa riistoa, mutta todellisiin muutoksiin päästään vain vallankumouksella.

Mielenosoituksista eli miekkareista ei ole ollut mitään hyötyä, riistäminen on jatkunut niistä huolimatta ja jatkuu edelleen. Jokainen joka on seurannut mitä maailmalla tapahtuu tietää, että mellakoilla on ihan eritasoinen muutosarvo yhteiskunnallisissa epäkohdissa.. Tiedämme että Suomessa poliisi ja armeija suojelee porvaria ja porvarin omaisuutta, siitä huolimatta, kun suuret kansanjoukot aseistautuvat mailoin, ketjuin, veitsin ja polttopulloin on porvari pulassa. Kun meitä on tarpeeksi paljon voimme ottaa mallia maailmalta,  kaataa poliisiautot, sytyttää ne tuleen ja lähettää porvarit etuajassa manalaan, voimme vaikka polttaa koko eduskuntatalon....jne. Mellakalla saadaan yhteiskunnallisia muutoksia aikaan.

 

 

 

Joda