Revisionismi on kuin myrkky joka pilaa puhtaan aatteen. Kun Marx kirjoitti kommunistisen manifestin se oli aatteen peruskivi jolle kommunistista aatetta alettiin rakentamaan. Luokkataistelu on yksi aatteen tärkeimistä asioista,se tarkoittaa taitelua kapitalismia vastaan. Jokainen kommunisti jota revisionismin myrkky ei ole sokaissut ymmärtää tämän asian.

Kommunistit ovat historiansa alusta asti taistelleet työväenluokan puolesta kapitalisteja vastaan ja tehneet myös vallankumouksia eri maissa kuten Venäjällä,Kuubassa jne. He ovat sen jälkeen pyrkineet rakentamaan työläisvaltiota jossa ei ole kapitalistista riistoa.

Työläisvaltiossa ihmisille on taattu ilmainen koulutus ja terveydenhuolto sekä työ ja palkka jolla ihminen tulee hyvin toimeen. Jos vertaamme kapitalistista valtiota se on taas täysin erillainen palkallaan siellä ei ihminen tule toimeen juuri siitä syystä koska hinnat nousevat jatkuvasti tämän johdosta ihmiset joutuvat jatkuvasti taistelemaan ns. joka päiväisestä leivästään.

Kommunistit ovat Marxin jälkeen pyrkineet pitämään aatteen puhtaana puhtaana kaikesta siitä saastasta jota kapitalisti yrittää ujuttaa ovelasti työväenliikkeeseen. Ikävä kyllä jotkut kommunistit ja kommunistiset puolueet ovat alkaneet ajattelemaan virheellisesti ja näin revisionismi on pikku hiljaa alkanut pilaamaan puhtaan aatteen.Kapitalisti on osannut olla hyvin ovela se on kuin ovela kettu,joissakin maissa kommunistit ja kommunistiset puolueet ovat menneet mukaan länsimaiseen porvari-parlamenttiin,kommunisteja on valittu kapitalististen maiden hallituksiin. Herää kysymys näinkö Marxin ja Leninin mukaan tehdään työväen vallankumouksia Lenin sanoi mm.,että länsimainen parlamentti on vain naamio kapitalismille.

Länsimainen eli kapitalistinen parlamentti ajaa vain ja ainostaan kapitalistien asioita ,vaikka jotkut asiat voivatkin näyttää hyviltä silti voimme nähdä kapitalismin mädännäisyyden.

PTAJ on järjestö joka taistelee revisionismin myrkkyä vastaan emme hyväksy järjestöömme minkäänlaista revisionistista ajattelutapaa,me olemme marxisti leniniläinen ulkoparlamenttaarinen järjestö jonka päämääränä on kommunistinen ja luokaton yhteiskunta. ELÄKÖÖN VALLANKUMOUS!

pääsihteeri Jarmo Åsnabrygg